Svenska
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus har sålts i sex miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Metro Exodus lanserades för tre år sedan, nästan på dagen, och fick överlag positiva recensioner. Det var ett av de snyggaste spelen och förbättrades på flera sätt efteråt med både patchar och mer innehåll.

Och trevligt nog verkar det som att kvalitet lönat sig. Embracer (som äger både förlaget Deep Silver och utvecklaren 4A Games) avslöjar att Metro Exodus passerat sex miljoner sålda exemplar, något vi anser vara mycket välförtjänt.

Den ukrainska studion 4A Games (huvudkontoret har dock flyttats till Malta) utvecklar för närvarande ett annat förstapersonsskjutspel, och vi misstänker att det är en ny titel i Metro-serien. Om du inte har spelat dessa tidigare kan vi varmt rekommendera dig att göra det.

Metro Exodus

Relaterade texter

Metro ExodusScore

Metro Exodus

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Det brukar oftast pratas om underskattade, dissade, eller helt enkelt; bra spel som helt undgår publikens öga (sistnämnda är vad amerikanarna brukar kalla "hidden...

0
Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

4A Games lovade oss att Metro Exodus skulle bli långt mer ambitiöst än de två tidigare titlarna, och så blev det - med en enorm framgång som kom som ett brev på posten....Loading next content