Svenska
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Remastered

Metroid Prime Remastered utannonserat - släpps idag (!)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om ryktena de senaste åren har varit många så är det flera av oss Metroid-fantaster som slutat hoppats på att vi skulle få se en nyversion av seriens klassiska Prime-debut vid det här laget. Under nattens Nintendo Direct skulle dock denna pessimism krossas då Metroid Prime Remastered utannonserades. Precis som det låter så handlar det om en polerad utgåva av det klassiska Gamecube-mästerverket, och med uppdaterad grafik så ser Samus Aran och Tallon IV snyggare ut än någonsin samtidigt som man verkar behålla mycket av originalets känsla och mystik. Som om detta sedan inte var nog med goda nyheter så meddelade Nintendo i samma veva att denna nyutgåva ska lanseras till Nintendo Switch senare under dagen (förmodligen under natten eller tidig morgon), alltså en så kallad "Shadow Drop" där man annonserar och lanserar i samma veva. Så avboka alla planer du har imorgon och gör dig redo att återbesöka ett av Nintendos, Gamecube-eran och världens bästa actionäventyr genom alla tider. Det är i alla fall det vi ska göra.

Notera att den digitala versionen av spelet släpps idag, men den fysiska utgåvan lanseras först den 22 februari, så ni vet.

HQ
Metroid Prime Remastered

Relaterade texter

Metroid Prime RemasteredScore

Metroid Prime Remastered

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två decennier har passerat sedan vi första gången landande på Tallon IV, men Samus Arans första 3D-äventyr har aldrig varit bättre än det är idag.Loading next content