Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator når över tio miljoner piloter

Asobo Studios suveräna simulator fortsätter växa i snabb takt och har nu nått en mycket imponerande milstolpe...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft Flight Simulator är en av de största tekniska prestationerna på länge med många riktigt fräna funktioner som låter dig utforska hela världen från ett flygplan, med exakt väder och massor av andra möjligheter.

Men det är också ett underhållande spel som snabbt blev väldigt populärt och till och med fick en hel del "årets spel"-utmärkelser när det släpptes för två år sedan. Sedan dess har fler och fler piloter anslutit sig till det roliga och nu avslöjar Xbox Wire att spelet nu firar tio miljoner piloter. De delar även med sig av några fascinerande fakta:


  • 500 million flights

  • 40 billion miles flown

  • Equivalent of 10 million trips around the Earth

  • Equivalent of 200 round trips from the Earth to the Sun

Microsoft Flight Simulator finns tillgängligt med Game Pass, vilket definitivt bidragit till att öka antalet spelare. Det visar hur en prenumerationstjänst verkligen kan hjälpa ett spel som detta, vilket normalt sett skulle ha svårare att nå ut till mer än en kärnpublik som är intresserad av flygning.

Microsoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...



Loading next content