Svenska
Gamereactor
artiklar

Mina tre mest efterlängtade spel (Marie)

Då är det dags för Marie att lista sina tre mest efterlängtade spel och eftersom hon bara fick lista spel som blivit utannonserade så ser listan ut så här utan varken Red Dead Redemption 3 och The Last of Us 3.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

(3) Star Wars Outlaws
Efter att de senaste åren följt Cal Kestis äventyr i Star Wars Jedi-serien har jag fått blodad tand för allt vad ljussablar och massiva galaxer heter. Jag vill liksom ha mer. När sedan den svenska utvecklaren Massive Entertainment utannonserade sitt kommande spel Star Wars Outlaws sprang spelet med en gång upp till spelen i toppen av min längtar-lista. Trailern lovade massa planeter att utforska, en stor massiv öppen värld och mycket fighting och jag vill bara spola fram tiden så jag slipper vänta så förbaskat länge.

Har suttit och stirrat på den gameplay som släppts och dreglat som en galning för spelet ser riktigt snyggt ut och verkar kombinera både stealth och ren fighting och det passar min spelstil som handen i handsken. Nu får dagarna gärna spinna på lite fortare för jag känner att min Force is Awakening! Suget att kicka stormtrooperrumpa är massivt. Men tills dess får jag jaga grannarna med mitt egna lasersvärd i plast som jag köpte på en mässa förra året, blir bara så tröttsamt när de inte går in i karaktär och slåss tillbaka utan bara springer med benen på ryggen och frågar vad jag gör.

(2) Mass Effect 4
En gång i tiden när jag för första gången spelade det första Mass Effect rynkade jag på näsan och fnyste och sa att detta spel inte var något för mig när min exmake tvingade mig att spela spelet med co-op. Några år senare när skilsmässan var ett faktum dock inte på grund av just spelet så inhandlades det under en rea där priset fick mig att slå till. Vi kärringar kan ju inte motstå en rea som ni vet. Efter några timmar var jag upp över öronen förälskad i spelet och dess hjälte Commander Shepard och sedan den dagen har jag slukat allt i serien även Adromeda som fick en dålig start i livet.

Få spel har sugit in mig så i storyn och alla dess karaktärer och en idag har jag Garrus som en av mina favoritkaraktärer. Vad denna del kommer föra med sig har vi egentligen ingen aning om för trailern är inte särskilt avslöjande. Men jag tror och hoppas på att se ett bekant ansikte eller två eller varför inte en hel hög? Jag vill verkligen dra på mig commandermössan igen och ge mig ut i galaxen för att se till att inga elaka rymdisar försöker göra en total utrensning igen. Det är liksom min plikt och jag tar den på största allvar. Jag hoppas spelet ger oss många nya platser och planeter att utforska och många nya som gamla karaktärer att lära känna.

Detta är en annons:

(1) Grand Theft Auto VI
En av mina största spelkärlekar är Grand Theft Auto 3. Jag hade aldrig spelat något liknande och det skapade ett beroende utan sin like då jag spelade dag och natt och gick runt som en zombie på arbetet dagen efter med för lite sömn i kroppen. Sen passerade många underbara spel i serien men trean stod sig som den klaraste stjärnan på min himmel. Sen kom femman. Grand Theft Auto V slog ner som en komet i spelrummet och sällan har det skrattats så bakom dörren där jag satt med min handkontroll i handen och garvade åt karaktärernas galenskaper och helt galna diskussioner.

Aldrig har ett spel haft skönare gubbar att spela och spelets story med att kunna växla emellan tre olika karaktärer med tre olika styrkor var genialt. Uppdragen var sjukt varierande och framför allt roliga och ett nytt beroende startades. Jag vet inte hur många gånger jag kört om spelet men det är helt klart det spel som spelats om mest i mitt spelrum. Men nu känner jag mig redo att gå vidare även om jag inte riktigt vill släppa taget om Trevor, Michael och Franklin. Men jag vill ha något nytt nu. Jag kan uppdragen i sömnen nu ju. Nu vill jag ha nya karaktärer och nya kartor att uppleva och utforska. Nya uppdrag och en helt ny story att svepas med i.

Ett nytt beroende som gör att jag kommer se bakfull ut på jobbet efter två timmars sömn. Jag vill se vad Vice City kan leverera igen. Solskensstaten. Vad det än blir så vet jag att det kommer bli bra. De har ju aldrig gjort mig besviken innan om vi då inte talar om deras försök att släppa gamla spel utan att polera upp dom först. Men Grand Theft Auto VI är det spel jag längtar mest till. Jag är sjukt taggad på vad Rock Star ska hitta på och på vilket sätt de ska överraska mig som de alltid gjort med tidigare spel. Kan faktiskt knappt hålla mig. Så tills dess finns det väl inget annat att göra än att ta ut Trevor på en liten biltur. Låt oss sitta i bilen så kan du berätta sagan om lilla Trisha igen.Loading next content