Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare III

Modern Warfare III-spelare ombeds sätta i Modern Warfare II-skivan för att få spela

Vissa Playstation 4-användare stötte under gårdagskvällen på ett synnerligen underligt problem...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vissa Playstation 4-användare som försökte spela Call of Duty: Modern Warfare III-kampanjen igår, vilken släpptes tidigare för personer som förbeställt de dyrare utgåvorna, stötte på ett märkligt problem: spelet krävde nämligen en Modern Warfare II-skiva för att starta.

Detta har väckt frågor om spelets ursprung, eftersom det ryktades från flera goda källor förra året (inklusive Bloombergs mycket pålitliga journalist Jason Schreier) att det var avsett som en DLC-expansion för sin föregångare snarare än att vara ett eget spel, något som enligt uppgift ändrades för bara ett år sedan. En annan sak som pekar mot detta är att spelet saknar en platinumtrofé till Playstation 5, eftersom titeln är listad som DLC till Call of Duty: Modern Warfare II.

Activision medger problemet och har löst det, men det låter verkligen som om det är DLC som piffats till och säljs till fullpris (något du kan läsa mer om här), och communityt är inte imponerat för tillfället.

Call of Duty: Modern Warfare III
Det dräller av tecken på att Modern Warfare III var tänkt som DLC till Modern Warfare II.

Tack IGN

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content