Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Alan Wake 2

Mörkret tar fäste i ny Alan Wake 2-trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi närmar oss hösten med stormsteg, och med det väntas som bekant mängder med kommande storspel. Oktober är exempelvis osedvanligt packat med godsaker, och för de som gillar psykologisk skräck så vankas det ett kärt återseende när Alan Wake 2 äntligen ska lanseras. Under kvällens Gamescom Open Night Live så var förövrigt Sam Lake på plats för att visa upp sin efterlängtade uppföljare, och i trailern här nedan kan ni se ett smakprov (via Live Action och gameplay) på hur mörkt och obehaglig stämningen verkligen kommer att vara när titeln har release.

Alan Wake 2 planeras att släppas till Playstation 5, Xbox Series S/X och PC den 27 oktober, och av videoklippet att döma så rör det sig om ett tämligen tjusigt, om än kusligt, äventyr.

HQ
Alan Wake 2

Relaterade texterLoading next content