Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K21

NBA 2K21 lägger till reklam i laddsekvenserna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

NBA 2K21 är en av de hårdast kommersialiserade produkterna på marknaden med både aggressiva mikrotransaktioner och loot låde-element. Men det hindrar inte 2K Sports från att tillföra mer sådant och nu har reklam lagts till i spelet.

Stevivor har efter ett läsartips noterat att det finns reklam för Oculus Rift inkluderat i spelets MyTeam-läge. Reklamerna ingår i en video kallad MyTEAM Season 2: Episode 7, som automatiskt startar under en laddningsskärm och därför heller inte kan tryckas bort.

NBA 2K-serien har haft en monopolliknande sits på marknaden under många år sedan EA:s satsningar på NBA Live-serien gått trögt och nu lagts ner helt. EA hade för övrigt en liknande sits nyligen där de lade till reklam i UFC 4, men efter att communityt blivit rosenrasande, togs detta bort. Det återstår att se om 2G Games gör samma sak här.

NBA 2K21

Relaterade texter

1
NBA 2K21Score

NBA 2K21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Medan NBA-slutspelet pågår i "bubblan" kan vi nu spela virtuell basket. Johan har testat om bollarna studsar som de ska i årets NBA 2K-spel.

0
Nu är NBA 2K21 gratis till PC

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Spekulationerna om vilket "mystiskt spel" Epic Games skulle släppa gratis i sin butik under gårdagen har gått varma senaste veckan. Men nu finns det tillgängligt och vi...

0
GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactor TV News är en daglig grej som görs snabbt, raskt, för att vi ska kunna reagera på stekheta nyheter från spelvärlden strax efter att de letat sig ut på nätet....Loading next content