Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K24

NBA 2K24 har Steams näst lägsta betyg genom alla tider

Steams basket-community är allt annat än imponerade av vad Visual Concepts och Take-Two erbjuder i årets upplaga...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

NBA 2K-serien har alltid fått hård kritik för sina mycket aggressiva mikrotransaktioner. Tyvärr verkar varken Visual Concepts eller Take-Two lyssna och i år tycks det vara värre än någonsin och kräva mer grind samt att det finns ett nytt badge-system som enligt uppgift förvärrar problemet.

Och communityt är inte imponerade. Speciellt inte till PC, som har fått ett spel som verkar vara baserat på Playstation 4- och Xbox One-versionerna snarare än den nuvarande konsolgenerationen. Allt detta tillsammans har lett till riktigt, riktigt låga betyg på Steam. Faktum är att enligt Steam 250 (webbplats som spårar de sämst rankade spelen på Steam) är NBA 2K24 det näst sämst rankade spelet genom tiderna med en poäng på 1,07 av 10.

Vi spelar för närvarande NBA 2K24 själva och kommer leverera vår recension ganska snart. Och om du är nyfiken på det spel som har fått lägst betyg genom tiderna på Steam... den äran tillfaller Overwatch 2.

NBA 2K24

Tack GamesRadar

Relaterade texter

NBA 2K24Score

NBA 2K24

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Girigbukarna borta på Visual Concepts slår alla rekord i girighet med årets girigaste girighetssimulator. Snyggt girat giriga giriggubbar!Loading next content