Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K24

NBA 2K24 och Lawn Mowing Simulator är gratis att spela under helgen

Det bara en månad gamla basketspelet är en av de tre titlar Game Pass-prenumeranter kan ladda hem och lira denna helg...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du känner säkert till det vid det här laget, men varje helg erbjuder Microsoft ett urval av vanligtvis tre titlar som Xbox Game Pass Core- och Game Pass Ultimate-prenumeranter kan ladda ner och spela utan extra kostnad. Dessa erbjudanden kallas Free Play Days och pågår fram till klockan 09:00 på måndag morgon, vilket ger dig gott om tid att utforska titlarna och kanske till och med spela ut några av dem.

Som vanligt vankas också ganska stora rabatter på de tillgängliga bidragen, och den här veckan är inget undantag. Här är spelen som ingår och som du nu kan ladda hem och prova på:

Huvudnummer är naturligtvis NBA 2K24, som släpptes så sent som förra månaden. Om du varit nyfiken på det och velat testa innan du köper det, är det en gyllene chans att göra det eftersom du får hela paketet utan begränsningar. Vad vi tycker om det kan du läsa här.

NBA 2K24

Relaterade texter

NBA 2K24Score

NBA 2K24

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Girigbukarna borta på Visual Concepts slår alla rekord i girighet med årets girigaste girighetssimulator. Snyggt girat giriga giriggubbar!Loading next content