Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo: Du behöver inte spela Breath of the Wild inför Tears of the Kingdom

Både nya spelare och veteraner kommer kunna njuta av nästa stora äventyr till Switch utan problem...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nu ynka två dagar kvar till lanseringen av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, uppföljaren till Breath of the Wild. äventyret kommer ta oss till en mycket mer genomarbetad version av Hyrule komplett med nyskapande förmågor för Link. Men det finns såklart många som tvekar över att hoppa in i spelet vid lanseringen eftersom de inte spelat föregångaren, vilka Nintendo dock har ett lugnande besked till.

I a href="https://www.zelda.com/tears-of-the-kingdom/en/news/#!/ask-the-developer-vol-9-the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-part-1" target="_blank">Ask the Developer: Volume 9</a> säger Eiji Aonuma att det inte är ett krav att ha spelat Breath of the Wild för att kunna njuta av Tears of the Kingdom, detta eftersom det är "mycket lätt att integrera sig i det" och dess spelsystem "är mycket intuitiva".

Tears of the Kingdoms director Hidemaro Fujibayashi förklarade även hur teamet sett till att berättelsen är "bekväm" för både nya och återkommande fans. Vi rekommenderar ändå att du spelar Breath of the Wild först, om inte annat för att det är en av de viktigaste och mest definierande titlarna från det senaste decenniet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterade texterLoading next content