Svenska
Gamereactor
nyheter
The Falconeer

Nu kan du ladda ner The Falconeer gratis till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår var det Independence Day i USA, och det verkar som att Epic Games Store tyckte att det var ett perfekt tillfälle att släppa The Falconeer gratis på sin plattform.

Du rider förvisso inte på en vithövdad havsörn i The Falconeer, men du får ändå en stor fågel att färdas med i spelets många kampanjer, samt en stor pistol att skjuta ner dina fiender med, vilket väl ändå känns lite 'Murica? Det är ett singleplayer-äventyr skapat av en ensam utvecklare år 2020, och vi tyckte faktiskt att det hade sina kvaliteter.

Som med de flesta gratisspel på Epic Games Store har du en vecka på dig att hämta The Falconeer, så surfa iväg hit innan dess och claima.

The Falconeer
Gratis är ju onekligen gott.

Relaterade texter

The FalconeerScore

The Falconeer

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Falconeer är utvecklat av endast en ynka person, men räcker det för att flyga hem med ett toppbetyg? Joakim har testat Xbox Series X-versionen, och är redo att lämna omdöme.

Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tomas Salas och Wired Productions kommande The Falconeer är en av de mest unika titlarna vid Xbox Series X-premiären den 10 november. Här får vi spela diverse olika...Loading next content