Svenska
Gamereactor
nyheter

Nu kan du snart ha Tetris i ansiktet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Först ut i år var makeupmärket ColourPop som i ett samarbete med Animal Crossing släppte en makeup-serie fylld av allt från läppstift till pastelliga ögonskuggspaletter inspirerat av olika gulliga karaktärer i spelet. Nu är det då äntligen dags för ett annat samarbete mellan ett härligt klassikt spel och ett Amerikanskt sminkföretag, nämligen Makeupmärket NYX Professional Makeup och det ryska pusselspelet Tetris. Serien kommer innehålla allt från eyeliners, läppglans till paletter med ögonskuggor.

Makeupkollektionen kommer komma i en begränsad utgåva och kommer packad i en snygg Tetris-inspirerad förpackning som ser ut precis som kartongen till spelet. Efter att ha kikat på den stora paletten med ögonskuggor som kommer komma med 80 olika läckra färger kan man ju inte låta bli att bli riktigt sugen på ett inköp. Men smakar det så kostar det, Jumbo paletten kommer ligga på 45$ vilket motsvarar cirka 390 kronor. Så har du alltid suttit och känt avund när du kollat in de ryska gymnasternas i OS där de visat upp ett välsminkat ansikte i alla blå nyanser de kunde hitta på både ögonlock och fransar så har du nu chansen att få tag i ett ryskinspirerat sminkset.

Undertecknad röstar på att vi på tidningen får börja recensera smink från spelutvecklare inom en snar framtid. Hade gärna testat läppglans på Mäki och ögonskugga på Petter.

Nu kan du snart ha Tetris i ansiktet

Tack VGCLoading next content