Svenska
Gamereactor
nyheter
DMC Devil May Cry

Ny bok om DMC Devil May Cry visar oanvända konceptbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De allra mest inbitna Devil May Cry-fansen må ha väst högljutt när protagonisten i DMC Devil May Cry, vilket släpptes under början av förra året, förvandlats till en korthårig mansgris snarare än den mystiska herren med den vita emoluggen vi kommit att vänja oss vid.

Allt annat i Dantes senaste äventyr var däremot en fullständig fröjd att vila ögonen på, vilket påvisas ytterligare av den bok som släppts av Udon Entertainment, fylld till bredden med vackra målningar, slående karaktärsgestaltningar och oanvända konceptbilder från spelet.

Boken finns bland annat att införskaffa via Amazon och en liten förhandstitt av bokens innehåll finns även hos Siliconera, för dig som undrar vad det hela handlar om.

DMC Devil May Cry
Bild tagen från Siliconera.

Relaterade texter

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Allas vår Dante har bytt frisyr men är lika hungrig som någonsin förr på vanlig, hederlig demonslakt. Chrille har testat...

Ninja Theory lägger av med konsolspel

Ninja Theory lägger av med konsolspel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha släppt flera spel med fina betyg såsom Enslaved och DMC Devil May Cry, låter Ninja Theory nu meddela att de lägger av med konsolutvecklingen för att satsa på...Loading next content