Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Ny Forza Motorsport-bana släpps i april

En efterlängtad uppdatering har nu släppts som fixar den mest kritiserade faktorn i Turn 10:s senaste racingtitel...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några veckor sedan rapporterade vi att Turn 10 äntligen skulle ta itu med Forza Motorsports tröga level-system i en stor uppdatering. Denna patch har nu släppts, vilket innebär att du kan komma igång med att förbättra dina bilar på ett mer smidigt och tillgängligt sätt som inte handlar om att spendera timmar på att höja nivån på varje bil innan du kan utrusta den på bästa sätt.

Men detta var inte enda nyheten Turn 10 hade att dela med sig av. Utöver nya Rivals-evenemang, Featured Multiplayer-serier, Career Tours och Car Pass-uppdateringar som introduceras under de kommande dagarna och veckorna, avslöjade utvecklaren även att uppdateringen ger ytterligare förbättringar av både stabilitet och optimering, samt en förändring av Daytona pit exit för att minska kollisionsrisken.

Alla dessa besked toppas med nyheten att vi kan se fram emot en ny bana någon gång nästa månad. Det är oklart vilken bana det blir eller exakt när vi får veta mer (och framför allt se den), men vi vet åtminstone att den kommer.

Forza Motorsport
Forza Motorsport ingår med Game Pass.

Relaterade texter

Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Efter en vecka på racingbanorna är Conny, i sin längsta recension så långt, redo att dela ut betyg till Turn 10:s efterlängtade åttonde del i sin Motorsport-serie...Loading next content