Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Ny Mortal Kombat 1-Fatality kostar extra och fansen är inte lyckliga över det

Att den mest ikoniska delen i Mortal Kombat-serien blivit låst bakom betalvägg har fått många att gå i taket...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den <a href="https://mortalkombat1.bugs.wbgames.com/patch-notes" target="_blank">senaste Mortal Kombat 1-patchen<//a> introducerar säsongsbetonade Fatalities. En rolig idé på pappret där påskharen kan gömma en bomb i ett ägg, tomten kan kasta hårda paket på en karaktär och någon kan spetsas av en midsommarstång. Det finns en mängd möjligheter, men fansen är inte nöjda med utformningen.

Och det beror på att den så kallade Halloween Finisher till Mortal Kombat 1 lagts till i Premium Store, vilket innebär att du bara kan få den genom att dra fram din plånbok och kasta slantar på spelet. Detta har lett till ett rejält raseri online.

Halloween Finisher låter dig för övrigt slunga en pumpa på en motståndares huvud innan du sparkar skallen långt, långt bort varpå det landar på någons veranda under Halloween-natten. Det är en ganska frän Fatality, men det känns onekligen mer som trick än treat av Netherrealm att ta betalt för seriens signum, eller vad säger ni?

Mortal Kombat 1
Scorpion och Sub-Zero gör upp om notan.

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content