Svenska
Gamereactor
nyheter
Silent Hill: Ascension

Ny Silent Hill: Ascension-trailer antyder svåra val samt ond, bråd död

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med tanke på att Konami utannonserade Silent Hill 2 Remake, Silent Hill: Townfall, Silent Hill f och mer från det dimmiga universumet redan i oktober, är det förståeligt om du glömt bort Silent Hill: Ascensions. Det är förmodligen en av anledningarna till att det japanska företaget bestämt sig för att ge oss en påminnelse.

Dagens trailer visar äntligen hur Silent Hill: Ascensions faktiskt kommer att se ut när du spelar det, och den interaktiva streaming-serien verkar vara en blandning av Supermassives multiplayer i The Dark Pictures-spelen och Twitch Plays Pokémon-koncept. Vi säger det eftersom Genvid Entertainments serie låter tittarna rösta på vad huvudpersonerna gör i olika scenarion. Detta inkluderar att låta publiken delta i snabba händelser där resultatet beror på hur många som misslyckas med denna utmaning. Det ska bli intressant att se hur ofta dessa interaktiva sekvenser dyker upp, eftersom skaparna säger att det kommer att finnas nya scener varje dag och att de har skissat en berättelse som ska pågå i flera månader.

Ett intressant koncept, onekligen, men vi får se om Silent Hill: Ascension kan hålla sina tittare/spelare engagerade under så lång tid. Vad tror du om det?

HQ
Silent Hill: Ascension

Relaterade texter

0
Silent Hill: Ascension släpps i november

Silent Hill: Ascension släpps i november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om du har letat efter något kusligt att fylla din tid med på Halloween, har Konami och Genvid Entertainment något du lär gilla. De bekräftar nämligen att mobilspelet...



Loading next content