Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter V: Arcade Edition

Ny Street Fighter V-patch åtgärdar fördröjning i spelkontrollen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan Street Fighter V släpptes tidigt 2016 har det dragits med kritik för att det finns en fördröjning mellan knapptryck och vad som faktiskt händer på skärmen. Med släppet av Arcade Edition tidigare i år hade många hoppats att Capcom skulle ha fixat detta, men problemen har kvarstått och orsakat missnöje på esportscenen.

Nu meddelar dock Capcom äntligen att "we're aware of your concerns regarding inputs" via Twitter och skriver där att de lovar att de "will improve the speed at which inputs are registered in the update coming on 10/23".

Även om många casual-spelare vant sig vid den åtta frames långa fördröjningen, har det gjort det omöjligt att korrekt förutsäga kontringar, attacker och försvar på toppnivå. Det är alltså en enorm grej att Capcom nu fixar detta.

Har du märkt av den fördröjning som funnits i Street Fighter V och är det något du brytt dig om?

Street Fighter V: Arcade Edition

Tack Destructoid

Relaterade texter

7
Top 10: Street Fighter-kämpar

Top 10: Street Fighter-kämpar

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Efter att ha rankat och rangordnat tio favoritfighters ur Tekken-serien är det dags för det Petter anser vara Capcoms främsta strykpåsar...

1
Räkna inte med Street Fighter 6 på länge

Räkna inte med Street Fighter 6 på länge

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Street Fighter V blev en väldigt kritiserad del i Capcoms anrika fightingserie och först efter hårt jobb från Capcom, har spelet nått upp till den nivå det borde ha haft...Loading next content