Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ny Zelda: Tears of the Kingdom-trailer antyder Zeldas död

I videon får vi även kika på en utökad vapenarsenal, fler förmågor, nya fiender, en Collector's Edition, en sprillans Amiibo och mycket mer...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När 2023 års första Nintendo Direct presenterades i veckan trodde vi att The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom skulle vara en självklar del av programmet, eftersom vi fick veta att streamen skulle fokusera på titlar som lanseras under första halvåret 2023 - och det är onekligen det största av dem alla. Lyckligtvis fick vi inte dina förhoppningar att växa i onödan.

Nintendo levererade helt ny gameplay-trailer för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom som visar både tidigare avslöjade förmågor och vapen samt nya som kommer vara till nytta när du löser pussel och slåss mot nya typer av fiender. Dessutom väntar tydligen nya fordon.

Och inte bara det. Vi bjuds också på några story-antydningar som vi är säkra på att fans kommer att analysera *Epona* ur de kommande dygnen, särskilt med Zelda som ber någon att "lend him your power" innan vi får se hur Link försöker rädda henne från att falla ner i en avgrund.

Slutligen återupprepas också att äventyret lanseras den 12 maj, och Nintendo toppade presentationen genom att avslöja en urläcker samlarutgåva samt en Amiibo för den efterlängtade titeln. Den enda dåliga nyheten är att det också bekräftas att standardutgåvan ska kosta 69,99 dollar (tio dollar mer än Nintendo-spel brukar kosta, och i paritet med vad Microsoft och Sony tar), medan Collector's Edition ska kosta 129,99 dollar.

Vad tycker du om den nya trailern och är prislappen rimlig?

HQ
HQ
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterade texterLoading next content