Svenska
Gamereactor
nyheter
Loki

Nya bilder från Loki

Nordmännen kommer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nordmännen kommer! Sådana desperata skrik hördes bland munkar och bönder titt som tätt under vikingatiden. Våra skandinaviska förfäder var långt ifrån köbildande, hushållsostätande tråkmånsar som vi. Nej, på den "gamla goda" tiden var det långbåt, mjöd och flätor som gällde och man var bättre på att välta ko än att skriva vetenskapliga avhandlingar.

Även om spelets namn antyder att det handlar om nordisk mytologi så har Cyanide Studios blandat några olika antika religioner friskt. Istället för att enkelt välja att spela som krigare eller trollkarl får man istället välja att spela som nordman, grek, egyptier eller aztek.

De två första är mer närstridsinriktade och mosar fiender med kallt och vasst stål, medan de två sista tar till magi och trollformler för att krossa motståndet. Loki försöker gå i Diablos fotspår och leverera ett actionspäckat rollspel av Lätt & lagom-karaktär där erfarenhetspoängen hjälper spelaren att bli en bättre monstermosare och inte direkt någon strävan mot att bli en ädel hjälte.

Här kommer de senaste bilderna från Loki som ser riktigt lovande ut.

Loki
Loki
Loki
Loki
Loki
Loki
Loki

Relaterade texter

LokiScore

Loki

RECENSION. Skrivet av Martin Forsslund

Många är kallade, få är utvalda. Försöken att skapa ett nytt Diablo har varit otaliga. Cyanide Studios Loki lyckas inteLoading next content