Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia: Trilogy

Nya detaljer om Mafia: Remake

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som de flesta redan vet tack vare oändligt med läckor och rykten håller 2K på med en remake av det första spelet i Mafia-serien och idag valde man att officiellt släppa en mängd detaljer om vad du kan förvänta dig av denna pomada-fyllda etta.

För det första är remaken av ettan just detta: en remake. Till skillnad från Mafia 2: Definitive Edition (läs recensionen här) och Mafia 3: Definitive edition (egentligen bara en nyutgivning av spelet) som enbart är grafiskt förbättrade remasters av original-spelen så är Mafia 1: Definite Edition en remake komplett med kraftigt förbättrad grafik (spelet drivs av samma grafikmotor som trean), omarbetat manus, nya cutscenes, nytt gameplay och ny dialog. Äger du redan Mafia 2 + 3 så kan du redan idag ladda hem deras definitva versioner, medan Mafia: Definitive Edition är ett spel du kommer att behöva öppna upp plånboken för. Du kan även välja att köpa en samling kallad Mafia Trilogy som ger dig direkt tillgång till 2 + 3 samt ettan när det väl släpps till PC, Xbox One och Playstation 4 den 28 augusti i år.

Mafia: Trilogy
Pomada är värt att bli hagelbrakad ihjäl för.

Relaterade texter

5
Nya detaljer om Mafia: Remake

Nya detaljer om Mafia: Remake

NYHET. Skrivet av Rasmus Jämsä

Som de flesta redan vet tack vare oändligt med läckor och rykten håller 2K på med en remake av det första spelet i Mafia-serien och idag valde man att officiellt släppa...Loading next content