Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

Activision presenterar stor nordisk Call of Duty: WWII-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty-serien återvänder som bekant till andra världskriget i år i och med Call of Duty: WWII, vilket släpps till PC, Playstation 4 och Xbox One. Det kommer tveklöst bli en av årets största spelhändelser och för att uppmärksamma detta på bästa sätt här hemma i Norden har Activision arrangerat en rejäl turnering som du kommer kunna följa via Gamereactor.

Den 2 november klockan 19:00 drar Activision igång Call of Duty: WWII Launch Battle, där en rad celebriteter skjuter varandra sönder och samman i episka strider som kommer utkämpas i Stockholm.

Deltagarna är Team Dada Life (DJ-duon tillsammans med Youtube-personligheten Tejbz), Team Skilltwins (består av den kända fotbollsduon SkillTwins samt Youtube-personligheten Noobwork), Team Dead by April (det svenska metalbandet Dead by April och Youtube-streamaren Orb) samt till sist Team Vlad Reiser (entertainern Vlad Reiser och TV-personligheten Paula "Fenjima" Manriques).

Du kommer kunna följa allt här på Gamereactor!

Call of Duty: WWII

Relaterade texter

0
Rise Nation blev CWL Anaheim 2018-mästare

Rise Nation blev CWL Anaheim 2018-mästare

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Under helgen har vi varit på plats i Anaheim (Kalifornien) för att täcka Call of Duty World League i Convention Center, och mästare blev till slut Rise Nation efter att...



Loading next content