Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
NHL 19

William Nylander pryder NHL 19-omslaget i Sverige


Facebook
TwitterReddit

EA meddelar idag att stjärnskottet William Nylander från Toronto Maple Leafs (och som tidigare spelat för Modo Hockey, Rögle BK och Södertälje SK) har fått äran att pryda den svenska upplagan av NHL 19, där P K. Subban som bekant frontar den internationella utgåvan. Nylander själv kommenterar i pressreleasen:

"Det är en ära att få vara på omslaget för svenska versionen av NHL 19, det är lite av en barndomsdröm som jag haft sedan jag varit liten."

Även spelets senior producer Sean Ramjagsingh hade några väl valda ord om svensken som snart kommer pryda hyllor i svenska spelbutiker:

"William Nylander är en fantastisk ambassadör för NHL 19. Inte bara för att han är en dedikerad NHL-spelare, utan också för att han är en smidig skridskoåkare. Just den smidiga skridskoåkningen är nämligen en viktig spelmekanik som blivit förbättrad i årets spel. Det är med stolthet vi välkomnar Nylander som omslagsstjärna för svenska versionen av NHL 19."

NHL 19 släpps den 14 september till både Playstation 4 och Xbox One. En bild av det svenska omslaget hittar du här nedan, och under finns den internationella varianten.

NHL 19
NHL 19