Svenska
Gamereactor
nyheter
Valorant

Officiellt: Valorant släpps 2 juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games, utvecklaren av multiplayer-liret Valorant lät idag via en video upplagd på deras Youtube-kanal meddela att betan (som förresten slagit tittarrekord på Twitch!) som pågått under en längre tid avslutas nästa vecka och att spelet snart är redo för release den 2 juni.

Vid release av League of Legends-studions nästa kan vi förvänta oss mycket mer än det som erbjudits i den pågående betan. Ett nytt spelläge, en ny bana samt en ny hjälte kommer att vid release finnas tillgängliga för oss att gotta ner oss i. Riot Games lät samtidigt även meddela att nya servrar kommer att läggas till för att förbättra spelets latency. Atlanta, Dallas, London, Madrid och Warsawa är till en början de ställen där man kommer att addera nya servers. Vid release kommer även alla konton som hittills har lirat betan att nollställas, så om du fäst dig extra vid något upplåst krimskrams så är det dags för dig att ta farväl av dessa tills vidare.

Längtar du till Valorants release?

Valorant
Overwatch, är det du?

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content