Svenska
Gamereactor
nyheter
Okami

Okami HD ryktas släppas på nytt till PS4, Xbox One och PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har tisslats och tasslats om en upphottad version av Capcoms vargklassiker Okami de senaste månaderna och nu verkar vi fått lite mer vind på vår, annars så svårflörtade, bekräftelse-kvarn. Den Koreanska åldersmärkningsbyrån Korean Game Rating Board har nämligen nyligen listat Okami HD som en framtida titel och häromveckan ska även två europeiska återförsäljare ha nämnt samma spel på respektive hemsida. De sistnämnda källorna ska dessutom ha ackompanjerat det ännu ej utannonserade liret med ett releasedatum satt vid den 12 december och till formaten Playstation 4, Xbox One samt PC.

Capcom har själva valt att inte bekräfta uppgifterna, men ingen rök uppstår utan eld som man brukar säga. En näve salt är däremot som vanligt alltid bra att ha tillhands så inte drömmarna börjar sväva iväg alldeles för mycket.

Okami lanserades förövrigt första gången 2006 till Playstation 2 innan det följdes upp av en Wii-version år 2008. Även en uppdaterad version (kallad just Okami HD) släpptes slutligen till Playstation 3 under 2012.

Hur låter en nyversion av Okami i era öron?

A:Bra
B:Anus
C: Branus

Okami

Tack VG24/7

Relaterade texter

OkamiScore

Okami

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

En kritvit himlavarg räddar världen när Mikael testar ett av de sista äventyrsspelen till Playstation 2...Loading next content