Svenska
Gamereactor
nyheter

Orsaken till varför Logan är barnförbjuden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gubben Jackmans sista rulle i rollen som stencoole Wolverine är här inom kort. Olikt andra filmalster där den självläkande kanadensaren närvarat, så kommer Logan åtnjuta åldersmärkningen R för sitt brutala våld, svordomsfyllda dialoger samt scener av nakenhet. Det var regissören James Mangold som gick ut med nyheten på twitter. Att filmen kommer innehålla sin beskärda del hårt språk kommer säkert inte som någon överraskning för många, däremot kan man ju fundera över den påstådda nakenheten och vem som fått äran att näcka inför kameran.

De trailers som kommit har mycket riktigt banat väg för den nya åldersmärkningen med både "fult språk" samt orimliga mängder våld. Bland annat ser man en scen med ett barn som gör köttmos av någons ansikte. Frågan är nu hur man väljer att marknadsföra Logan framledes med tanke på filmens något annorlunda riktning i jämförelse med tidigare rullar om Wolverine. Även om de också stoltserat med sin beskärda del våld har de inte rört sig på denna nivå. Risken skulle således vara att oinsatta vuxna väljer att strunta i den nya åldersmärkningen och tar med sig sina barn för att insupa den senaste rullen.

I serietidningen om Wolverine har det dock ofta figurerat mycket brutala, bloddräpande scener varvat med oändliga mängder död. Att man nu ser ut att bejaka detta i uppkommande Logan är knappast något vi ser negativt på.

Hur ser du på Logans höga åldersmärkning?

Orsaken till varför Logan är barnförbjuden


Loading next content