Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outlast Trials

Outlast Trials får en ny trailer och nytt premiärdatum för 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under kvällens Gamescom Open Live-showcase fick vi en helt ny trailer för The Outlast Trials, en kommande del i survival horror-serien som antingen kan spelas ensam eller med upp till tre andra spelare. Under denna lätt obehagliga trailer fick vi se läskiga vandrande skyltdockor, monsterliknande varelser som lurar i skuggorna och många vedervärdiga fiender som försöker hacka spelaren i bitar.

En annan sak som var intressant var att trailern avslutades med ett reviderat lanseringsfönster för nästa år. En tidigare trailer för spelet (som fortfarande finns kvar på dess Steam-sida) pekade på ett lanseringsdatum 2021, men ingen försening har officiellt kommunicerats av Red Barrels - men tydligen är det 2022 som gäller med andra ord.

The Outlast Trials

Relaterade texter

3
The Outlast TrialsScore

The Outlast Trials

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Outlast Trials är äntligen redo att lämna Early Access-stadiet, och vi har vadat genom inälvor och mörka rum i jakten på ett betyg.

0
The Outlast Trials släpps i early access

The Outlast Trials släpps i early access

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Det har onekligen tagit sin tid, närmare bestämt snart fyra år sedan utannonsering men nu närmar det sig äntligen, enligt Game Rant. The Outlast Trials har varit under...Loading next content