Svenska
Gamereactor
nyheter
Stellaris

Paradox utannonserar Stellaris: First Contact

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett tag sedan så släppte helsvenska Paradox kryptiska meddelanden om ett potentiellt nytt DLC. Nu har de officiellt lanserat den nya expansionen. First Contact är namnet och kommer fokusera på nya berättelser istället för en massa ny spelmekanik som de större expansionerna brukar göra.

Stellaris tidigare storyexpansioner anses av många fans vara strålande vilket innebär att många är taggade på att se vad denna har att erbjuda. Vad vi vet just nu är att det kommer vara tre stycken nya Origins varav två av dem ska vara extra utmanande, nya Civics som berör din civilisations historia och även stealth-skepp.

Vid sidan om detta kan man även se fram emot patch 3.7 "Canis Minor" som kommer innehålla förbättringar och nytt material till alla spelare.

Se trailern här.

Stellaris
Det är ett ljussken över staden, nåt stort och gult som alla ser, banankontakt av tredje graden, en fruktraket som kommer ner. Eller något i den stilen.

Relaterade texter

0
Stellaris Nexus utannonserat

Stellaris Nexus utannonserat

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Om du inte gillade skalan eller tempot av Stellaris, är det ingen som kommer att döma dig. Det kunde ta veckor att klara av en kampanj. Om du däremot gillar strategispel...



Loading next content