Svenska
Gamereactor
nyheter
Lego Bricktales

Påsken kommer tidigt i Lego Bricktales

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är sedan länge vana vid att se chokladägg, must och färgglada pappägg i affärerna, även om påsken inte börjar förrän i april. Nu har även ClockStone Software startat påskfirandet i Lego Bricktales via en kostnadsfri påskuppdatering som medför en hel del nytt innehåll.

Först och främst får vi en ny Lego-värld att utforska där vi ska försöka rädda påsken tillsammans med påskharen. Dessutom ingår fem nya byggpussel, tre nya kosmetiska föremål och ett nytt musikspår.

Som en del av uppdateringen har utvecklaren ClockStone även vässat spelets touch-kontroll och gjort förbättringar av ljuseffekterna. Du kan se några skärmdumpar från uppdateringen nedan.

Lego Bricktales
Lego BricktalesLego Bricktales

Relaterade texter

0
Lego BricktalesScore

Lego Bricktales

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Med stor entusiasm och en gnutta kaxighet har Niclas byggt Lego så det står härliga till och inte minst lärt sig ett och annat om Lego och fysikens lagar...

0
Påsken kommer tidigt i Lego Bricktales

Påsken kommer tidigt i Lego Bricktales

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi är sedan länge vana vid att se chokladägg, must och färgglada pappägg i affärerna, även om påsken inte börjar förrän i april. Nu har även ClockStone Software startat...Loading next content