Svenska
Gamereactor
nyheter
The Talos Principle

Pirater fastnar i en hiss i The Talos Principle

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Croteam, utvecklarna bakom det färska indie-äventyret The Talos Principle, sätter ned foten för nätpirater som tänkt att roffa åt sig deras spel utan att göra rätt för sig. De har nämligen gjort att alla piratkopierade versioner av spelet låser in spelarens karaktär i en hiss en bit in i spelet. Och där får de stå, med skämsstruten på och vetskapen om att de skojfriska utvecklarna spelat dem ett välförtjänt spratt.

Det var en användare på Steams användarforum som meddelade att spelet betedde sig lite konstigt, varpå en annan användare siade om att det var just utvecklarna som låg bakom fenomenet och att spelarens upptäckt skulle spridas över internet inom en väldigt snar framtid. En annan användare påpekade även att utvecklarna strax innan spelaren stegar in i hissen klistrat fast en QR-kod på en vägg, innehållandes en liten blinkning till alla laglösa pirater.

The Talos Principle

Relaterade texter

2
The Talos Principle på väg till Xbox One

The Talos Principle på väg till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det filosofiska pusselspelet The Talos Principle från Croteam blev en stor succé, både sett till försäljning och betyg, när det släpptes till PC, Mac och Linux. Sedan...Loading next content