Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet/Violet utökas med expansionen The Hidden Treasure of Area Zero

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Pokémon Scarlet/Violet kommer senare i år att utökas med expansionen The Hidden Treasure of Area Zero, som är ett äventyr i två delar. Den första delen heter The Teal Mask och släpps under hösten. I den kommer vi kunna fortsätta vår äventyr genom att besöka Kitakamis land som en del av en Academy-studieresa bortom Paldea-regionen.

Den andra delen kommer lite senare, i vinter (vilket kan betyda början av 2024) och heter The Indigo Disk. Den kommer att följa händelserna i The Teal Mask och låter oss bli utbytesstudenter vid den nya Blueberry Academy. I båda delarna får vi såklart chansen att fånga Pokémon från andra generationer som inte fanns med i grundspelet, till exempel Shiftry, Ninetales, Dewgong eller Milotic.

Dessutom kommer vi få se träffa två nya legendariska Pokémon som har en viktig roll i expansionens berättelse; Ogrepon och Terapogos. Inga ytterligare detaljer är kända om dem för tillfället, även om det från presentationsbilderna ser ut som om de kommer vara Grass-Type och Water-Type, även om vi inte kan bekräfta detta ännu.

Slutligen kommer förbeställning av DLC ge dig nya uniformer till din karaktär och koder för att få föremål och Pokémons i spelet.

Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet

Relaterade texter

Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

RECENSION. Skrivet av Ruben Jones, GR NO

Mer Pokedjur står på menyn och även om charmen finns där och monstren är oemotståndliga börjar det knaka i sömmarna för Nintendos klent uppgraderade äventyrsvärld...



Loading next content