Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet/Violet utökas med expansionen The Hidden Treasure of Area Zero

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Pokémon Scarlet/Violet kommer senare i år att utökas med expansionen The Hidden Treasure of Area Zero, som är ett äventyr i två delar. Den första delen heter The Teal Mask och släpps under hösten. I den kommer vi kunna fortsätta vår äventyr genom att besöka Kitakamis land som en del av en Academy-studieresa bortom Paldea-regionen.

Den andra delen kommer lite senare, i vinter (vilket kan betyda början av 2024) och heter The Indigo Disk. Den kommer att följa händelserna i The Teal Mask och låter oss bli utbytesstudenter vid den nya Blueberry Academy. I båda delarna får vi såklart chansen att fånga Pokémon från andra generationer som inte fanns med i grundspelet, till exempel Shiftry, Ninetales, Dewgong eller Milotic.

Dessutom kommer vi få se träffa två nya legendariska Pokémon som har en viktig roll i expansionens berättelse; Ogrepon och Terapogos. Inga ytterligare detaljer är kända om dem för tillfället, även om det från presentationsbilderna ser ut som om de kommer vara Grass-Type och Water-Type, även om vi inte kan bekräfta detta ännu.

Slutligen kommer förbeställning av DLC ge dig nya uniformer till din karaktär och koder för att få föremål och Pokémons i spelet.

Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet

Relaterade texter

Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

RECENSION. Skrivet av Ruben Jones, GR NO

Mer Pokedjur står på menyn och även om charmen finns där och monstren är oemotståndliga börjar det knaka i sömmarna för Nintendos klent uppgraderade äventyrsvärld...



Loading next content