Svenska
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls

Prestandaläge bekräftat till Demon's Souls

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var år 2009 som Demon's Souls släpptes till Playstation 3 i Japan. Det blev en stor framgång, men har ändå hamnat i skymundan av senare FromSoftware-succéer som Dark Souls och Bloodborne. Men den 19 november, när Playstation 5 släpps, är det tillbaka med en finfin remake.

Via Playstation Store-sidan får vi nu lite ny information om spelet, och tack vare det vet vi nu att det har ett prestandaläge:

"Players can choose between two graphics modes while playing Demon's Souls: 4K Mode (play in 4K resolution) and High Frame Rate Mode (play with a higher targeted frame rate)."

En rimlig gissning är att 4K-grafiken ger en bilduppdatering på 30 bilder per sekund, medan High Frame Rate Mode är det som Digital Foundry nyligen avslöjade, vilket körs i 1440p (under hälften av 4K) och 60 bilder per sekund. Vilket av dessa båda alternativ kommer du välja?

Demon's Souls

Relaterade texter

Demon's Souls (PS5)Score

Demon's Souls (PS5)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har tillbringat veckor tillsammans med Bluepoint Games trogna, respektfulla nytolkning av From Software-originalet som lade grunden för en helt ny genre...Loading next content