Svenska
Gamereactor
nyheter
Robocop: Rogue City

Räkna inte med något nytt innehåll till Robocop: Rogue City den närmsta framtiden

Och det verkar heller inte som att utvecklarna har några planer på att släppa titeln till Game Pass eller PS Plus...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de trevligaste överraskningarna under 2023 var lanseringen av Robocop: Rogue City, som utspelar sig strax efter filmen Robocop 2. Teyon och Nacon lyckades återskapa i stort sett allt vi älskade med originalrullarna, inklusive Peter Weller i rollen som Robocop.

Det lyckades till och med sälja tillräckligt bra för att bli Nacons genom tiderna bästa lansering, något som många förmodligen trodde skulle leda till expansioner och uppföljare. Även om vi definitivt tror att det kommer en fortsättning så småningom, verkar det inte vara någon DLC planerad. I en Exputer-intervju med game director Piotr Łatocha sade han såhär om saken: "Not at this moment, but only time will tell."

Och vi ska nog inte heller förvänta oss att spelet dyker upp till Game Pass eller PS Plus den närmsta tiden, eftersom Łatocha förklarar att det inte finns några planer "at this particular moment".

Om du älskar Robocop och vill ha en resa tillbaka till klassisk scifi modell 80-tal, bör du absolut kolla in Robocop: Rogue City. Läs vår recension där vi berättar allt du behöver veta.

Robocop: Rogue City
Ett kärleksbrev till fansen.

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Robocop: Rogue CityScore

Robocop: Rogue City

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Populärkulturens kanske mest misshandlade snut är tillbaka på allvar för att ta itu med buset i Detroit och se till att lagen följs. Redaktör Mäki har recenserat Robocop: Rogue City...Loading next content