Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare III

Rapport: Modern Warfare III utvecklades på ynka 18 månader

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi var inte direkt milda i vår negativa/kritiska recension av Call of Duty: Modern Warfare III som känns som ett riktigt stressat hafsverk, om du frågar oss på Gamereactor. Nu har det via Bloogmberg visat sig att utvecklingen verkligen var precis så stressad som vi skrev om i texten, eftersom Sledgehammer knappt fick 18 ynka månader på sig. Enligt Bloomberg var det tänkt att Modern Warfare III skulle vara ett gratis nedladdningspaket på fyra Mexiko-uppdrag men under förra sommaren beslutade sig Activision för att rubbet skulle snabbt stöpas om till ett fullprisspel. Ganska precis samma story som med Battlefield 2042, alltså, där EA klev in och styrde om ett gratis live service-projekt till ett fullprisspel alldeles för nära inpå lanseringen. Enligt Bloomberg kände sig Sledgehammer-utvecklarna bakom Modern Warfare III förrådda och förda bakom ljuset av Activision.

"They felt betrayed by the company because they were promised they wouldn't have to go through another shortened timeline after the release of their previous game, Call of Duty: Vanguard, which was made under a similarly constrained development cycle."

Call of Duty: Modern Warfare III
"SKYNDA ER, ANVÄND DMZ OCH SLÄNG IHOP NÅGRA SNABBA SKRÄPUPPDRAG!!!"

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content