Svenska
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Rapport: Skull and Bones har fått en mycket seg start

Tio dagar efter att det först släpptes är det under en miljon spelare som provat på Ubisofts sjörövarsimulator, och det inkluderar även gratisversioner...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft säger att Skull and Bones är deras första AAAA-titel (där AAA vanligtvis används för att beskriva riktigt stora produktioner), men de flesta medier, inklusive Gamereactor, håller inte med och tycker att det har alldeles för lite innehåll för ett fullprisspel och ofta känns free-to-play.

Tyvärr för Ubisofts del verkar spelarna inte heller vara särskilt imponerade, och enligt Insider Gaming är det bara 850 000 personer som spelar det tio dagar efter releasen. Och det blir värre, eftersom den siffran inkluderar den kostnadsfria testversionen som Ubisoft erbjuder, vilken låter dig spela i åtta timmar.

Även om vissa av de som använder testversionen säkert kommer köpa Skull and Bones, är det många som inte gör det, och det verkar som att spelet fått en start som borde oroa Ubisoft och uppmuntra dem att antingen sänka priset eller till och med överväga att gå över till free-to-play.

Skulle du spela Skull and Bones om det såldes till ett lägre pris, eller är du helt enkelt inte intresserad?

Skull and Bones
Som vi skrev i vår recension; spela Sea of Thieves istället. Det kommer dessutom snart till Playstation.

Relaterade texter

Skull and BonesScore

Skull and Bones

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons, GR EU

Det finns potential på vissa ställen, men det finns också alldeles för många hål för att detta fartyg ska kunna ta sig tillbaka till hamnen...Loading next content