Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar

Redax Ritar: Lara Croft

Hahahahaha! Detta blir verkligen bara roligare och roligare och nu har "turen" (oturen?) kommit till Core Designs ikoniska hjältinna...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog

Redax Ritar: Lara Croft

Adam Holmberg om sin Lara Croft:
Först kände jag mig nöjd, men när jag tittar på den idag känns det mest som om jag misslyckats.

Redax Ritar: Lara Croft
Detta är en annons:

Henric Pettersson:
"Så länge de kantiga brösten och åtminstone en av revolverna syns, så har jag lyckats." Så tänkte jag när jag skulle försöka rita den ursprungliga versionen av Lara Croft. Som du säkert förstår så är jag också supernöjd med mitt resultat!

Redax Ritar: Lara Croft

Joakim Sjögren:
Av någon anledning tänker jag alltid på stora ögonbryn när jag hör Lara Crofts namn. Visst, även jag kommer givetvis ihåg de bisarra Playstation One-strutarna från förr, men av någon anledning så tänker jag alltid först och främst att allas vår äventyrare brukade rocka rejäla ögon-markiser back in the day. Vi snackar tjocka piprensare med extra ludd. Om verkligheten faktiskt var så är visserligen en annan femma (kommer seriöst inte ihåg), men det var vad mitt minne sa åt mig att fokusera på när det var dags att rita i alla fall, och så fick det såklart också bli. Resultatet påminner sedan om en skrikande apa i shorts, och av någon anledning så toppade jag hennes hjässa med något som ser ut som en svävande bajskorv. Fräscht. Snyggt. Vågat.  

Redax Ritar: Lara Croft
Detta är en annons:

André Lamartine:
Jag kunde inte riktigt bestämma mig; skulle jag avbilda klassiska Croft eller den mer realistiska hjältinnan från Eidos-spelen? Det fick bli lite av en hybrid, åtminstone ansiktsmässigt. Vissa detaljer stör mig (den ena pickadollen ser större ut) och jag skulle nog säga att min blyertsskiss kändes lite mer levande innan jag fyllde i det. Frisyrer är också riktigt knepiga att få till har jag upptäckt, så det fick lov att vara lite sjaskigt. Så blir det ju när man plundrar gravar! Tillägnar denna till den gamla medlemmen Reqo, Lara Crofts största fan.

Redax Ritar: Lara Croft

Marcus Persson:
Gravplundrar-jäntan var den absolut största utmaningen hittills och slutresultatet påminner betydligt mer om en avlägsen kusin till Cruella de Vil snarare än den Lara vi alla känner och älskar. Detta är Bitch Raider, inte Tomb Raider. Men så får det vara. Komplett med bananklase-hår och allt. Ta det för vad det är.

Redax Ritar: Lara Croft

Marie Liljegren:
Mitt mantra idag när jag målade var stora pattar och en fläta. Och har man bara gjort tillräckligt stora pattar märker ingen att resten kanske inte kommer med högsta kvalitet. Enda jag känner nu när jag tittar på min färdiga bild är att jag skulle gjort större bomber. För då kanske ingen ser att den högra pickadollen ser ut just som en pick, trots jag målat om den tre gånger då den innan precis såg ut som en pick. Nu kan det mer anas. Lite mer sobert. Annars är jag nöjd, bicepsen är på plats, de diarréfärgade shortsen som inte avslöjar när hon blir riktigt rädd är på plats och den turkosa toppen är där. Ingen kan missa vem detta är, även om man kan undra varför hon håller i en penisformad pistol.

Redax Ritar: Lara Croft

Jonas Mäki:
Eftersom minderåriga också hänger på Gamereactor, har jag vänligt men bestämt avstått från att försöka teckna händer på Lara Croft, vilket annars förmodligen hade kunnat få mig dömd för hatbrott eller liknande.

Redax Ritar: Lara Croft

Olof Westerberg:
Helt klart mitt främsta verk hittills. Det råkade bli en variant på "Angel of Darkness-temat": en hjältinna som beger sig ut på äventyr enbart för att få permis från häktet. Akta er bovar, den här Lara Croft har inget att förlora.

Redax Ritar: Lara Croft

Patrik Severin:
Jag lyckades inte fånga arkeolog- looken som karaktären har. Men den ser någorlunda ut som en människa. Tror jag i alla fall. Det är nog det finaste man kan säga om denna bild. Det tog ungefär fem minuter att rita och i fem dygn nu har jag grämt mig över att jag kluddade dit en yllemössa.

Redax Ritar: Lara Croft

Petter Hegevall:
Gud va svårt, vilket jag inte trodde att det skulle bli på förhand. Jag tycker mig ha en sån tydlig, klar bild av Lara i skallen, då hon tveklöst är en av mina favoritkaraktärer någonsin, men detta blev väl mer någon slags bitsk Disney-prinsessa.

Redax Ritar: Lara Croft

Johan Vahlström:
Jag har så många frågor om min egna Lara. Varför har hon skostorlek 48 på högerskon men bara 43 på vänsterskon? Varför har hon ett bälte för vapen när hennes armar är så korta att hon inte ens kommer nå det? Hur håller hon egentligen i pistolen? Varför har hon en näsa som är tillräckligt vass för att fungera som kniv? Och varför är hennes vänsterhand så brutalt bred? Alltså, det är ju inget mästerverk, men jag är faktiskt inte missnöjd. Det här blev så bra som jag känner att jag nånsin skulle kunna göra det. Men en sak är säker. Min Lara hade aldrig överlevt ett enda Tomb Raider-spel.

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the HedgehogLoading next content