Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Reddit diskuterar hur fort snusk kan tänkas komma till Starfield

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Heartbreaking news". Så låter inledningen till en tråd på Reddit där det diskuteras det faktum att vi inte kommer få någon sexy time i det kommande Starfield. Den översta kommentaren lugnar dock hormon­stinna spelare: "Well, I'm sure that one particular website will fix that issue..." i en förmodan hänvisning till mod-sidan LoversLab.

Tråden på Reddit är en kulturell insyn i folk som diskuterar huruvida det kommer att ta lite tid innan moddarna får det på plats, och mer hoppfulla personer som tror vi får se snusket ganska omgående. Diskussionen om vad för mods som kan tänkas dykas upp sammanfattas av en användare: "Nude mod and Shrek will be the first then Thomas and then rest" medan andra utrycker sin desperata besvikelse kring denna hemska avsaknaden av sex och andra mest är glada över att droger verkar vara framträdande.

Den 11 juni hålls en showcase för Starfield som om allt går enligt planerna ska ha release den 6 september.

Starfield
Den Australienska åldersmärkningen som är den stora källan till besvikelsen.

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content