Svenska
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal-utvecklaren flyttar till "Nordens mest avancerade spelhögkvarter"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet ännu inte vad finska Housemarque arbetar med just nu, och det har gått över två år sedan Returnal släpptes till Playstation 5, varpå studion blev en del av Sony. Ett av de projekt de haft i pipeline är en stor flytt från deras befintliga kontor i Helsingfors till ett nytt campus.

Faktum är att studion har mycket, mycket stora planer för sitt nya högkvarter. Rent praktiskt sett flyttar de inte särskilt långt bort utan stannar i Helsingfors, men de vill att den nya platsen ska bli "Nordens mest avancerade spelhögkvarter". Detta framgår av ett pressmeddelande och framgår också på studions webbplats. Brand Director Mikael Haveri beskriver visionen på följande sätt:

"With features like cutting-edge meeting rooms, proper audio studios, testing areas, and wellness spaces, we are creating an environment that merges Nordic sensibilities with creativity, aiming to attract the world's best game developers."

Vi ser fram emot att få se vad den nya arbetsplatsen gör med den begåvade utvecklarens kommande titlar.

Returnal

Relaterade texter

8
Svag lansering av Returnal till PC

Svag lansering av Returnal till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Returnal anses allmänt vara en höjdare och vann till och med priset Årets spel 2022 vid förra årets BAFTA-event. Det verkar dock som om denna kritiska framgång inte...Loading next content