Svenska
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal-trailer bekräftar att PC-versionen lanseras i februari

Vi är mindre än en månad från premiären av det första Playstation 5-exklusiva spelet till "master race", och här är PC-specifikationerna för dem som vill ha den bästa upplevelsen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Housemarques Returnal var för många ett av de bästa spelen under 2021, så vi blev såklart glada när studion äntligen bekräftade PC-upplagan förra månaden. Problemet var bara att de endast sade att denna skulle lanseras tidigt i år, men lyckligtvis behöver vi inte vänta länge på exakt datum och mer information.

Dagens trailer visar inte bara upp några av PC-funktionerna i actionpärlan - inklusive skärmoptimeringar som Nvidia DLSS, NIS och AMD FSR, stöd för ultrabreda inställningar, ännu bättre strålspårning, stöd för Playstation 5-handkontrollen och Dolby Atmos - utan avslöjar också att Returnal lanseras till "master race" den 15 februari.

Det är mindre än en månad bort med andra ord, så vi har dessutom fler PC-specifikationer att bjuda på för dig som vill spela detta riktigt maxat. Du kan se dem under trailern.

HQ
Returnal
ReturnalReturnal
ReturnalReturnal
ReturnalReturnal

Relaterade texterLoading next content