Svenska
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal-trailer bekräftar att PC-versionen lanseras i februari

Vi är mindre än en månad från premiären av det första Playstation 5-exklusiva spelet till "master race", och här är PC-specifikationerna för dem som vill ha den bästa upplevelsen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Housemarques Returnal var för många ett av de bästa spelen under 2021, så vi blev såklart glada när studion äntligen bekräftade PC-upplagan förra månaden. Problemet var bara att de endast sade att denna skulle lanseras tidigt i år, men lyckligtvis behöver vi inte vänta länge på exakt datum och mer information.

Dagens trailer visar inte bara upp några av PC-funktionerna i actionpärlan - inklusive skärmoptimeringar som Nvidia DLSS, NIS och AMD FSR, stöd för ultrabreda inställningar, ännu bättre strålspårning, stöd för Playstation 5-handkontrollen och Dolby Atmos - utan avslöjar också att Returnal lanseras till "master race" den 15 februari.

Det är mindre än en månad bort med andra ord, så vi har dessutom fler PC-specifikationer att bjuda på för dig som vill spela detta riktigt maxat. Du kan se dem under trailern.

HQ
Returnal
ReturnalReturnal
ReturnalReturnal
ReturnalReturnal

Relaterade texter

8
Svag lansering av Returnal till PC

Svag lansering av Returnal till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Returnal anses allmänt vara en höjdare och vann till och med priset Årets spel 2022 vid förra årets BAFTA-event. Det verkar dock som om denna kritiska framgång inte...



Loading next content