Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

Rock Band 4 får gratis Psychonauts-DLC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I höstas gjorde musikspelen en hyfsat bejublad comeback i våra vardagsrum vilket betyder att flertalet plastinstrument återigen trängs mellan våra bokhyllor och soffor. Harmonix kommer innan januari månads slut att släppa en uppdatering till Rock Band 4 som bland annat kommer att nollställa spelets alla leaderboards. Något som kan ses som rättvist eftersom att en del spelare har fuskat sig till helt otroliga poängsiffror. Mindre trevligt dock om du har lagt ner trettiotalet timmar på att försöka bli bland de bästa i världen på exempelvis Ozzy Osbournes aningen underskattade åttiotalsdänga Miracle Man - och lyckats med uppgiften helt utan att fuska.

En betydligt roligare nyhet i uppdateringen är att Harmonix och Double Fine i ett samarbete kommer att släppa Psychonauts-material helt gratis i spelets inbyggda Rock Shop. Det rör sig närmare bestämt om Whispering Rock-t-shirts och Raz ikoniska flygarhjälm.

I december släpptes innehåll med Fallout 4-tema till Rock Band 4, så det är inte första gången som Harmonix samarbetar med andra utvecklare.

Rock Band 4

Relaterade texter

Rock Band 4Score

Rock Band 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års dvala är världens bästa musikspel äntligen tillbaka. Petter har rockat loss...

5
En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saker och ting har inte gått lika bra för Harmonix på slutet. Rock Band 4 blev aldrig den återuppståndelse gör genren som de hoppades på och Fig-crowdfundingen för att...



Loading next content