Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma 2

Rykte: Dragon's Dogma 2 körs i 30 bilder per sekund till konsolerna

Och för tillfället finns det tydligen bara en enda sparfil att använda sig av, så vi hoppas att du inte vill göra om några beslut...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att gamers som hoppats på en smidig och silkeslen spelupplevelse när Dragon's Dogma 2 släpps den 22 mars kommer bli besvikna, åtminstone om de lirar till konsol. Enligt en japansk insider (via PC_Focus) kommer spelet nämligen bara köras i 30 bilder per sekund - medan det till PC förhoppningsvis kan rulla på med högre bilduppdatering.

En annan sak som inte heller lär tas emot väl av communityt är att Dragon's Dogma 2 uppges ha en enda sparfil i nuvarande läge, vilket är ett idag allt ovanligare inslag från en svunnen tid, som dock främst återfinns i japanska rollspel.

Förutsatt att uppgifterna stämmer och att Capcom inte ändrar något, vad tycker du om tanken på att spela Dragon's Dogma 2 i 30 bilder per sekund till konsol och bara ha en enda sparfil?

Dragon's Dogma 2
Valde du fel? Trist läge, bara en sparfil verkar erbjudas.

Relaterade texter

Helt fel väg att gå, Capcom

Helt fel väg att gå, Capcom

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens älsklingar glömde bort att de är älsklingar just för att de betett sig schysst mot spel-communityt i tio års tid...Loading next content