Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Såhär hade Lego Witcher kunnat se ut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lego har samarbetat med ganska precis allt och alla under de senaste 20 åren, men The Witcher har fortfarande inte tolkats i dansk plast. Fantasyserien behöver såklart också en Lego-utgåva och ett prima bevis på detta får vi från ett fan som skapat en uppsättning Lego-mockups med Geralt, Ciri och Dandelion i klossform.

Bilderna kommer från BrickPanda82 och har även uppmärksammats via The Witcher-kontot på X (Twitter), som trevligt nog hyllar det inofficiella upplägget.

Vad tycker du om detta koncept?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Såhär hade Lego Witcher kunnat se ut

Såhär hade Lego Witcher kunnat se ut

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lego har samarbetat med ganska precis allt och alla under de senaste 20 åren, men The Witcher har fortfarande inte tolkats i dansk plast. Fantasyserien behöver såklart...Loading next content