Svenska
Gamereactor
nyheter
Panzer Dragoon: Remake

Saknade Panzer Dragoon: Remake-funktioner läggs till i ny uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Panzer Dragoon: Remake släpptes till Nintendo Switch för runt en månad sedan, var det många som blev besvikna över bristen på kärlek denna klassiker fått, samt att många självklara funktioner dessutom saknades. Megapixel Studios producent Benjamin Anseaume berättar nu för Panzer Dragoon World i en videointervju att mycket av detta kommer fixas till i och med patch v1.3.

Twitter har de viktigaste funktionerna listats, även om det inte avslöjas när uppdateringen släpps. Utöver bättre drakanimationer och ett par överraskningar för de som älskade originalet, ska även prestandan förbättras med bland annat ett spelläge som stödjer 60 bilder per sekund. Vi kan utöver detta se fram emot fler kontrollalternativ (som rörelsekänsligt spelande med Joy-Cons) och ett automatiskt system för att sikta.

Enligt Limited Run, som gör den kommande fysiska utgåvan (släpps i maj), är den versionen som säljs på kassett just denna uppdaterade utgåva. Panzer Dragoon: Remake kommer senare i år även till PC och Google Stadia.

HQ
Panzer Dragoon: RemakePanzer Dragoon: Remake

Relaterade texter

Panzer Dragoon: RemakeScore

Panzer Dragoon: Remake

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hegevall minns mycket väl när han som snorig tonåring införskaffade originalet. Hur står sig Pansardraken idag?

Panzer Dragoon: Remake ute nu till Switch

Panzer Dragoon: Remake ute nu till Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Megapixel Studio överraskar rejält genom att utan förvarning nu släppa Panzer Dragoon: Remake till Switch. Därmed kan du nu ladda ner en av tidernas bästa rälsskjutare...Loading next content