Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Stars

Sea of Stars har verifierats till Steam Deck

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sea of Stars är det takriska rollspelet som trots sina japanska tendenser faktiskt utvecklas av den kanadensiska studion Sabotage Studio och som är planerat för släpp den 29:e denna månad (augusti). Bekräftade format har hittills varit Nintendo Switch, PC, Playstation 4 och 5 samt Xbox Series S/X. Dessutom kommer det att finnas tillgängligt från start via Xbox Game Pass och Playstation Plus extra och Premium. Nu har det även bekräftats att fans av bärbart spelande kommer att ha möjligheten att avnjuta Sea of Stars till Valves portabla konsol Steam Deck.

Spelet i sig är byggt som ett ett japanskt rollspel och har klassisk retro-doftande grafik som för tankarna till de nostalgiska SNES-dagarna. Vill du veta mer om utvecklingsprocessen av spelet så tycker vi att du kolla in The Escapsits dokumentär på en dryg halvtimme.


Kommer du att spela Sea of Stars bärbart och väljer du i så fall Steam Deck framför Nintendo Switch?

Sea of Stars

Relaterade texter

7
Sea of StarsScore

Sea of Stars

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Messenger-utvecklarna fortsätter att slunga ur sig läckra pixlar och medryckande melodier, och nya Sea of Stars är ytterligare bevis på studions eminenta förmåga...Loading next content