Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Z: Kakarot

Sista omgången DLC till Dragon Ball Z: Kakarot släpps denna månad

Bandai Namco har släppt en gameplay-trailer som visar en kamp mellan Goku och Goten, men det framgår inte exakt vilket datum i februari det släpps.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter mer än fyra år av nytt innehåll ser det ut som att Dragon Ball Z: Kakarot går mot sitt slut den här månaden. CyberConnects actionäventyr avrundar det andra Battle Passet i februari med den sjätte DLC:n, kallad Goku's Next Journey.

Detta sjätte DLC introducerar en ny Surge-animering och sätter också punkt för Majin Boo-delen av storyn, där Goku återvänder till kampsportsturneringen för att konfrontera Oob (Boos reinkarnerade själ) och sedan göra honom till sin skyddsling och leda honom på den goda vägen.

Inför lanseringen (som fortfarande är planerad till februari, men inget exakt datum har spikats) har Bandai Namco nu släppt en ny gameplay-trailer, som du kan se nedan.

HQ
Dragon Ball Z: Kakarot
Spelar du Dragon Ball Z: Kakarot?

Relaterade texter

Stor Bandai Namco-rea på Steam

Stor Bandai Namco-rea på Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar Bandai Namco-spel men känner för att spara en slant, vill vi nu passa på att tipsa om att Steam har en tämligen generös rea på spel såsom Dragon Ball Z:...Loading next content