Svenska
Gamereactor
nyheter
Song of Horror

Sista Song of Horror-episoden släpps i maj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Song of Horror har skrämt slag på stora delar av Gamereactor-redaktionen sedan lanseringen runt Halloween, och det har undan för undan byggts ut med fler episoder. Den femte och sista skulle ha släppts i mars, men nu meddelar Madrid-baserade Protocol Games att det istället är den 14 maj som gäller.

I den avslutande delen ska såklart allt knytas ihop och storyn avrundas samt att det ska berättas mer om både överlevande och försvunna karaktärer. Mer tänker vi inte säga av spoiler-skäl, men har du inte kollat in detta ännu och gillar skräck - så rekommenderar vi varmt att du fixar detta.

Episod 4 till Song of Horror släpps för övrigt idag.

Song of Horror
Song of HorrorSong of Horror
Song of HorrorSong of HorrorSong of Horror

Relaterade texter

5
Song of HorrorScore

Song of Horror

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Song of Horror är bland det mest subtilt atmosfäriska skräckspel i mannaminne och ett mästerligt exempel på att den här typen av spel inte behöver tonvis med snabba klipp och skrikande monster för att ge konstanta rysningar.

0
Sista Song of Horror-episoden släpps i maj

Sista Song of Horror-episoden släpps i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Song of Horror har skrämt slag på stora delar av Gamereactor-redaktionen sedan lanseringen runt Halloween, och det har undan för undan byggts ut med fler episoder. Den...

0
GRTV spelar Song of Horror - Episode 4

GRTV spelar Song of Horror - Episode 4

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live. Streaming, alltså. Vi spelar ett spel och du kollar på oss medan vi spelar...Loading next content