Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Skjut robotar i värmländska skogar i september månads PS Plus-skörd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Från och med den 5 september till och med 2 oktober kan du ladda ner nästa månads tre Playstation Plus Essential-spel. Läs våra sammanfattade utlåtanden om dem nedan.

Saint's Row (PS4/PS5):
"Detta är kanske inget nytt Saints Row 2 som jag önskade men det är i alla fall ett steg i rätt riktning och jag finner det underhållande." (7/10, Marie Liljegren)

Black Desert - Traveler Edition (PS4):
"Find your calling in this open-world fantasy MMORPG which boasts fast-paced PvE combat, large-scale PvP siege wars, multiple character classes and combat types to specialize in. You can also choose to dedicate yourself to a variety of pursuits, such as trade, fishing, horse training, alchemy, cooking, and gathering. The Traveler Edition is a bundle of the base game and multiple add-ons." (Playstation.Blog)

Generation Zero (PS4)
Sammanfattningsvis är det en fantastisk promenadsimulator från det svenska 80-talet, med träffsäkra miljöer och mungipshöjande flörtar med svensk kultur - men som faller platt på nästan allt annat; då den uppenbart är byggd på ett fåtal resurser som använts om och om igen, i olika färger. Jag är ledsen, Avalanche; jag vill älska Generation Zero. Det är konceptuellt lurvigt (översättning; grymt), men utförandet är öken (uselt). Synd. Skam. (4/10, Andreas Blom)

Saints Row
Septembers PS Plus-spel, nåt du kommer testa?

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content