Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5 blir större och bättre nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Över två år har gått sedan Rebellion bekräftade att de utvecklar Sniper Elite 5. Då sade de att mer information skulle komma under 2020, men pandemin satte såklart stopp för det roliga. Lyckligtvis får vi nu lite kött på benen innan kalendern visar 2022 åtminstone.

Den första trailern för Sniper Elite 5 har nämligen släppts, vilket bland annat avslöjar att vi kommer kriga i Frankrike år 1944 när spelet släpps någon gång nästa år. Seriens största områden hittills väntar oss, och Karl verkar även vara mycket smidigare i del fem. Den utökade valfriheten återspeglas dessutom i utrustningen, där det nu blir möjligt att modifiera både prickskyttegeväret, ammunitionen och annat.

En annan nyhet är att det nu blir det möjligt att samarbeta med en vän eller gästa en annan persons spel som fientlig prickskytt. Om du letar efter ännu mer action är två nya alternativ multiplayer mot 15 andra spelare eller i lag med tre andra i strid mot horder av fiender.

Naturligtvis är röntgenkameran också tillbaka, och som vanligt utlovas vi förbättringar, däribland att den aktiveras även om vi använder vanliga skjutvapen eller knivar. Sniper Elite 5 släpps till PC, Playstation och Xbox 2022. De som har PC Game Pass och Xbox Game Pass kan njuta av det direkt eftersom äventyret lanseras till dessa tjänster redan på premiären.

HQ
Sniper Elite 5
Sniper Elite 5Sniper Elite 5
Sniper Elite 5Sniper Elite 5Sniper Elite 5

Relaterade texter

5
Sniper Elite 5Score

Sniper Elite 5

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hängt med Karl Fairborne för att vinna andra världskriget, med ett par kikare, gevär och rent övervåld...

3
Sniper Elite 5 har premiär i maj

Sniper Elite 5 har premiär i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Att vara krypskytt i spel kan vara rysligt fränt om det görs på rätt sätt, så vi blev ganska upphetsade när Rebellion gav oss de första detaljerna om Sniper Elite 5 i...Loading next content