Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Origins

Sonic Origins utvecklare beskyller Sega för spelets problem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det nyligen släppta antologispelet med Segas snabbspringande maskot Sonic har fått ett lite blandat mottagande. Ingen förnekar spelkvaliteterna i ursprungstitlarna men sättet som de nu behandlats i Sonic Origins har höjd på ett och annat ögonbryn. Många spelare upplever frustrerande buggar och nu har även en av utvecklarna bakom titeln gått ut och beskyller Sega själva för att ha rört till slutprodukten. Headcannons hävdar bestämt att spelet som finns ute just nu inte är samma produkt som teamet lämnade in till Sega.

Simon Thomley som är en av utvecklarna på företaget hade följande att säga om situationen på Twitter häromdagen.

"We were outsiders creating a separate project that was then wrangled into something entirely different,"

"I can take responsibility for my and my team's mistakes, and there were some. Some actual mistakes, some overlooking, some rushjobs, some stuff we noticed but weren't allowed to correct near the end."

Sega har dessutom blivit kritiserade för att de i samband med spelets lansering tagit bort originalversionerna av de separata spelen som tidigare funnits på både PC, Xbox och Playstation. Fult? Ja en smula. Vad tycker du om situationen och har du testat Sonic Origins?

Sonic Origins
Hur svårt ska det vara?

Relaterade texter

8
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Via den bejublade Retro Engine (som drev Sonic Mania) har Sega nu släppt lös fyra gamla Sonic-klassiker i en efterlängtad samling, men Hegevall är ändå inte särskilt imponerad...Loading next content