Svenska
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Sony slutar sälja Driveclub och stänger servrarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Driveclub led av flera problem när det släpptes, men har sedan dess sakta med säkert fixats till och är idag en underhållande och vrålsnygg arkadracer. Om du gillar att spelet det, gäller det dock att ligga i. Sony meddelar nu att det är slut på det roliga och att servrarna ska stängas den 31 mars år 2020.

Med tanke på att onlinedelen i Driveclub är såpass stor och viktig, kommer de även sluta sälja spelet i samtliga versioner. På Playstation-bloggen skriver de nu:

"Playstation will cease selling DRIVECLUB, DRIVECLUB VR, DRIVECLUB Bikes and all DLC and season passes related to those games from 31st August 2019, at 23:59 BST."

Driveclub är för övrigt inte det enda spel vars servrar läggs ner, utan Sony meddelar också att StarBlood Arena pensioneras den 25 juli. Vad tycker du om att servarna stängs till spel på det här viset och kommer du sakna Driveclub?

Driveclub
Utvecklarna Evolution Studios, som gjorde Driveclub, lades ner år 2016.

Relaterade texter

DriveclubScore

Driveclub

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Motorstorm-studions hett efterlängtade Need for Speed-utmanare är här och redaktionens eget racingäss har delat ut betyg...Loading next content