Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell VR

Splinter Cell VR nedlagt av Ubisoft

Men vi har som bekant fortfarande remaken av det första Splinter Cell-äventyret att se fram emot, när det nu släpps...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många av oss har drömt om ett nytt Splinter Cell i många, många år. Hittills har vi dock bara fått mindre cameos från Sam Fisher, men 2020 utannonserade Facebook och Ubisoft Splinter Cell VR till Oculus VR-plattformen.

Även om det här verkligen inte var vad de flesta fans hoppats på, så fanns det ändå en viss hype kring projektet. Men tyvärr verkar det som om vi är tillbaka på ruta ett igen, eftersom Ubisoft under gårdagskvällens kvartalsrapport bekräftade att Splinter Cell VR är officiellt inställt, utan någon riktig förklaring annat än finansiella orsaker.

Även om detta är en stor besvikelse är det värt att komma ihåg att Ubisoft för närvarande arbetar på en remake av det ursprungliga Splinter Cell också, så det verkar fortfarande som om vi ändå kommer att få vår Sam Fisher-fix så småningom.

Splinter Cell VR

Relaterade texterLoading next content